tisdag 17 mars 2009

Presentkort

När min Kära Lina fyllde 26 härom veckan så ville min mor ha hjälp med att köpa ett presentkort från henne och Lelle. Numer är presentkorten digitala och laddas med önskat belopp i kassan. Kassörskan hade stora problem med att "få till det", och när hon väl var klar så gjorde hon en sista koll, och kortet var då laddat med dubbla summan, synd att hon upptäckte det, det hade väl varit en återbäring att glädjas åt.

Lina har sedan handlat vid två tillfällen på kortet, men vi det tredje var det stopp: Saldot på kortet var -0:-, enligt kundservice hos Coop har kortet aldrig blivit laddat överhuvudtaget. Märkligt då att Lina gjort inköp två gånger på det.

Nåväl, i går kväll åkte vi ut till butiken och hade med oss kvitto, utdrag från min bank mm. Kassörskan kollade presentkortet och det var tomt. De fick behålla våra papper och kort och ska nu kolla vad som hänt.

Håll en tumme eller flera för att de laddar om ursprungsbeloppet, för i så fall har ju Lina fått en rejäl bonus. Hon har handlat för ca 900:- av de 1200:- som kortet laddades med.

1 kommentar:

Paula sa...

Teknikens under! Man känner sig bara så maktlös om man inte är så ordentlig som du o spar alla kvitton. Jag menar, vad kan man då göra, ingenting!
Hoppas du också haft en solig och fin marsdag, det är snart dags för gummistövlarna här.
Ha en skön kväll