onsdag 11 mars 2009

Gotland och mat på TV

TV4:s "Halv åtta hos mig" är ganska jobbigt på så vis att Helge Skoogs eviga kommentarer är lite väl dryga. I övrigt är ju innehållet fantastiskt kul att titta på. Den här veckan är de dessutom på Gotland. I går var de hos en kvinna som bodde i ett helt fantastiskt hus, och hennes mat såg ut att vara hur god som helst. Jag som älskar saffranspannkaka ska redan i dag testa hennes variant.





















Här skulle jag vilja vara!




Vi firade Rolands 50-årsdag just på Gotland, närmare bestämt på Warfsholm som är ett underbart ställe i utkanten av Klintehamn. Festmåltiden bestod bl av lammytterfilé och saffranspannkaka, dock inte samtidigt. Vi älskar det stället och vill gärna åka dit en tredje och gärna ännu fler gånger än så. Bor man på campingen som vi gör/gjorde så blir ju inte boendet speciellt dyrt, och campingen är så fräsch och mysig.

1 kommentar:

Paula sa...

Vi hyrde en stuga utanför Klintehamn för många många pojkvänner sen, hihi
Alltså många många år sen med en annan sambo..
Vill minnas att det var en väg närmast huset, och på andra sidan vägen låg havet, helt underbart. Vi hade funderingar på en vårresa dit nu i år, men jag tror vi har lagt dessa på hyllan, och satsar på ett husvagnsköp istället. Bäggedera har vi inte slantar till.