torsdag 11 september 2008

Hur gick det till?

I GD idag läser jag om en ung man (nu 20 år, men när det hela hände 19 år) som åtalats för "sexuellt utnyttjande av barn":

Paret talade inte med varandra om hur gamla de var "innan de gemensamt tog det sexuella initiativet". När flickan under pågående samlag berättade att hon gick i åttan "avbröt mannen genast samlaget, eftersom han misstänkte att hon kunde vara under 15 år". Tingsrätten beslöt att lägga ned åtalet, trots att de ansåg att mannen varit oaktsam, eftersom han avbröt samlaget när han fick veta flickans ålder.

Alltså: Kille träffar tjej och de blir kåta på varann. Mitt under det passionerade knullet frågar han henne hur gammal hon är (vanlig fråga just då), och när hon säger jag går i åttan så drar han ut direkt. Tjejen blir skitförbannad (eller?) och som hämnd går hon hem till sin far och mor och berättar. Ja, vad berättade hon egentligen?

Vad skulle man ha berättat för sina föräldrar när man var 14-15???!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

very cool.

Anonym sa...

Hihi, det låter inte riktigt klokt...
Kräftskivan såg hellyckad ut, såå mysigt!
Vilken tur ni har med sommarstället så nära. Vi ska fortsätta inventera olika objekt som dyker upp, vi får ha det som hobby ett tag framöver så vi får en liten överblick hur marknaden ser ut. Tror priserna är på nedåtgående också. Men summan av kardemumman kan ju bli vår tidigare lösning, en gammal husvagn uppställd ute i obygden vid någon liten tjärn...
Kramen