måndag 18 juni 2007

Bil och goda människor

Helgens tema blev BIL:

Malin har kommit hem från Fjollträsk (töntigt uttryck som vår granne Stefan använder sig av), och behövde ersätta sin gamla Stella.

Vi åkte biljakt, och till slut blev det Anders Blom´s bil. Bilen var jättefin och känns framför allt säker och stabil för min älskling att åka i.

(Jag tycker nämligen att hon kör alldeles för fort, och pratar dessutom i telefon ofta när hon kör. Måttet blev rågat för Roland när hon även plockade fram kameran på riks 80, på väg in till Elgiganten för att köpa ny mobil, eftersom hon blev besviken på att den Huyndai Atos som vi tittat på i Lingbo inte höll måttet.)

Oj, det blev en lång bisats...

Anders och Diana (bilsäljarens fru) var ett fantastiskt trevligt par att möta. Nick Hornby försöker ju beskriva "En god människa", vi hittade två! Osannolikt vänliga människor, skulle vilja ha dem som grannar (fast Gugge är också en pärla). Anders heter dessutom Blom i efternamn (Diana också men det är ju ingift) och kommer ifrån Ockelbo! Bara det är ju bonus så det förslår, han är säkert släkt med Maria. Om det är någon jag skulle köpa bil av så är det Anders, och det gjorde Malin.

Inga kommentarer: